Guldhemmet hyllar den svenska bostadsmarknaden

Nu börjar uppladdningen

Efter premiären av Guldhemmet i mars börjar nu uppladdningen för att återigen hylla framstående insatser inom fastighetsmäklar- och bostadsutvecklarbranschen från året som gått. Den 16 September 2021, på det femstjärniga hotellet Nobis på Norrmalmstorg i Stockholm, blir det en kväll utöver det vanliga. Med anledning av rådande situation har vi fått tänka till lite extra för att kunna erbjuda ett COVID-säkert event. Och vi har lyckats! Detta kommer att bli en storslagen kväll, garanterat något utöver det vanliga och med ett helt nytt sätt att samlas på.

Vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer för utvecklingen av Covid-19 och kommer att om nuvarande restriktioner skärps eller förlängs vidta relevanta åtgärder. Mer info kring detta kommer uppdateras löpande.

Följ @guldhemmet på Instagram för löpande information!

Hemnet – Sveriges största bostadsportal

Hemnet är Sveriges största bostadsportal. Sedan starten 1998 har vi varit en självklar mötesplats för mäklare liksom för säljare och köpare av bostäder och fastigheter.

Vår vision är att vara nyckeln till en enklare bostadsaffär. Därför erbjuder Hemnet marknadens största utbud av bostäder; flest antal potentiella köpare; produkter som möjliggör för säljare att påverka sin bostadsaffär och tjänster som ger mäklare möjlighet att stärka sitt varumärke.

Vi är en av Sveriges största sajter och appar och sett till befolkning är vi den mest populära bostadsportalen i världen.